Browsing Category

Blog


VIEW POST

View more
Blog

Headline Tepat Untuk Tingkatkan SEO

on
April 16, 2020

Mengapa Headline Boleh Tingkatkan SEO

Apa yang akan menjadi perkara pertama yang anda cari apabila hasil carian muncul dalam senarai carian anda? Sudah tentu, ia adalah tajuk-tajuk utama laman web yang disenaraikan. Tidak kira bagaimana anda melihat ia, tajuk yang menarik perhatian dan bermaklumat akan sentiasa menjadi pilihan pengguna untuk…


VIEW POST

View more
Blog Jiakreatifelt

Segmen dari Jiakreatifelt: header dulu hingga kini yang terbaik Pt.2

on
March 30, 2020

ENTRY YANG KORANG BUAT KENA BUAT STICKY POST UNTIL 20/07/2019 SUPAYA ANDA DAPAT MEMPROMOSIKAN SEGMEN HEADER INI SECARA BESAR-BESARAN

SENARAI HEADER YANG DIPERTARUHKAN:

MINTA MAAF.ADA BEBERAPA TAMBAHAN PESERTA.MAAF DI ATAS KELEWATAN..IA BERPUNCA DARI KESILAPAN AKU SENDIRI.

OK..siap.penat penat ….mateku.

Akan diupdate:

oklah..harap2 kawan2 sudi membantu mengundi header2 di atas yer..terima kasih bebanyak.Jika ada yang tidak faham dengan bahasa…


VIEW POST

View more
Blog

Segmen: Aswan Azmy Mencari Bloglist March 2013

on
February 17, 2020

Sebelum ciap2 nak g kuliah dhuha nak join segmen budak civil ni. Macam bese la weekend coming so memringankan tangan la join macam-macam.

Yang anda semua kena tahu, si dia ni stdy kat UTHM. Dulu BK meme target nak msuk UTHM tapi tak ada rezeki laz2 abg BK dapat smbg sne….


VIEW POST

View more
Blog Jiakreatifelt

Segmen dari Jiakreatifelt: header dulu hingga kini yang terbaik

on
June 20, 2019

“Ya Allah, janganlah Engkau hukum aku dgn sebab (pujian) yg mereka ucapkan,dan ampunilah aku dari (perbuatan dosa) yang tidak mereka ketahui (dan jadikanlah aku lebih baik dari apa yg mereka sangka)” Bismilah..moga ia memberi manfaat kepada mereka2.aminn

Entry ini adalah kesinambungan dari segmen sebelum ini.Namun, ia ada sedikit kelainan.Sebagai penghargaan,aku…


VIEW POST

View more
Blog TutorialJia

Tutorial #1: macam mane nak buat navbar macam saya?

on
June 12, 2019

“Ya Allah, janganlah Engkau hukum aku dgn sebab (pujian) yg mereka ucapkan,dan ampunilah aku dari (perbuatan dosa) yang tidak mereka ketahui (dan jadikanlah aku lebih baik dari apa yg mereka sangka)”

Macam mane nak buat navbar macam saya?

 apa itu navbar??tuhh yang seperti di atas sekali blog saya…

tadi blog cikai…


VIEW POST

View more
Blog Pakej Tempahan Edit Blog

Tempahan Mengedit blog

on
June 10, 2019

Tempahan Mengedit blog

Sebelum membuat tempahan

sebarang masalah/pertanyaan sila pm aku di FB jiakreatifelt/ msg sahaja di 0139977063(jia)

boleh tinggalkan pesanan di ORDER FORM(lebih digalakkan untuk memudahkan proses pengeditan) Tunggu reply dari saya dalam tempoh 24jampembayaran selesai baru edit blog akan berjalanpembayaran boleh melalui bank in /topup celcom sahaja*Harga Design blog personal RM30(Tetap) namun jika…


VIEW POST

View more
Blog Pakej Tempahan Edit Blog

Saje Nak Tambah hehe..

on
April 28, 2019

serius order sahaja dilayan..

boleh tinggalkan pesanan di ORDER FORM (lebih digalakkan untuk memudahkan proses pengeditan)

Tunggu reply dari saya dalam tempoh 24jam

pembayaran selesai baru edit blog akan berjalan

pembayaran boleh melalui bank in /topup celcom sahaja

*Harga Design blog personal RM30 (Tetap) namun jika meminta untuk dikurangkan mungkin akan dipertimbangkan mengikut jenis edit

Order…


VIEW POST

View more
Blog JiaJual

Jia Shop

on
January 30, 2019

Perhatian….design di bawah ini adalah hak cipta terpelihara..dari Jia sendiri..DAN sekiranya anda ingin menempah mengikut design anda sendri…yuk maklumkan kepada saya..je k..

Jenis2 tempahan : HP STRAP. HP CASE, KEY CHAIN, BROOCH, PENSIL CASE, PAPER CLIP, BEKAS TISU** paling laris , BANTAL, dan paling menarik JIA mengambil bulk order..


VIEW POST

View more
Blog Pakej Tempahan Edit Blog

Pakej Tempahan (FAMILY) Edit Blog

on
June 14, 2018

EDIT BLOG FAMILY

Peraturan

sebelum membuat tempahan,pastikan anda adalah seorang yang serius dan bukan main2..tau!~Boleh tinggalkan pesanan di ORDER FORM(lebih digalakkan untuk memudahkan proses pengeditan) dan tolonglah baca dengan teliti syarat dalam order form tersebut.sebarang masalah/pertanyaan sila pm aku di FB jiakreatifelt/ msg sahaja di 0139977063(jia)tolong gunakan bahasa yang sopan dan tolong…


VIEW POST

View more
Blog Pakej Tempahan Edit Blog

Pakej Tempahan (SINGLE) Edit Blog

on
June 14, 2018

EDIT BLOG SINGLE

PERATURAN

sebelum membuat tempahan,pastikan anda adalah seorang yang serius dan bukan main2..tau!~Boleh tinggalkan pesanan di ORDER FORM(lebih digalakkan untuk memudahkan proses pengeditan) dan tolonglah baca dengan teliti syarat dalam order form tersebut.sebarang masalah/pertanyaan sila pm aku di FB jiakreatifelt/ msg sahaja di 0139977063(jia)tolong gunakan bahasa yang sopan dan tolong rrr…