Blog Jiakreatifelt

Segmen dari Jiakreatifelt: header dulu hingga kini yang terbaik

on
June 20, 2019

“Ya Allah, janganlah Engkau hukum aku dgn sebab (pujian) yg mereka ucapkan,dan ampunilah aku dari (perbuatan dosa) yang tidak mereka ketahui (dan jadikanlah aku lebih baik dari apa yg mereka sangka)” [HR. Bukhari]Bismilah..moga ia memberi manfaat kepada mereka2.aminn

Entry ini adalah kesinambungan dari segmen sebelum ini.Namun, ia ada sedikit kelainan.Sebagai penghargaan,aku mohon jasa baik anda semua( terutamanya peserta ) untuk mengundi 3 header terbaik dikalangan para peserta.( Jika anda ingin vote header sendiri pun tidak mengapa..tapi kenapa?hikhik)Header -header ini aku ambil dari header peserta yang terbaik.^^;

PERHATIAN KEPADA PESERTA:Sila maklumkan kepada aku jika anda ingin TUKAR ganti header lain SERTAKAN BERSAMA HEADER YANG ANDA PILIH UNTUK DIPERTARUHKAN.( Tempoh sesi pertukaran header adalah bermula dari hari ini hingga 30/6/2019)

 ia berkuatkuasa dari 27/06/201920/07/2019

FollOw blog aku( bagi yang belum sila2 lah merajin2 kan diri itu yerk^_____^)

Like my blog  

Like my fanpage

pengundi terbuka kepada semua yang ada blog malah peserta yang joined segmen dari Jiakreatifelt: header dulu hingga kini  amat2 lah digalakkan

 untuk mengundi juga( rujuk SENARAI PESERTA )

Buat entry bertajuk “Segmen dari Jiakreatifelt: header dulu hingga kini yang terbaik

Bagi peserta,dalam entry anda perlu ada seperti berikut:

WAJIB ada 3 header yang bagi anda yang terbaikkk..( versi boboiboy).nak letak header sendiri pun boleyyy..

jemput seberapa banyak kawan2 anda untuk mengundiheader anda.tapi mereka yang nak mengundi header anda perlu membuat entry seperti ini;dengan menyertakan 3 header terbaik ( lihat demo)

Header yang PERLU ANDA undi adalah dalam entry ini sahaja

Bagi bukan peserta( maksudnya yang tidak pernah join segmen aku yang ini);dalam entry korang jugak perlu ada seperti berikut:

WAJIB letak 3 header yang korang rase terbaik 

jemput la seberapa banyak kawan2 anda ( kawan membantu kawan )

header yang perlu anda undi adalah header dalam entry ini sahaja.(lihat demo)

pemenang adalah berdasarkan seberapa ramai yang mengundi header anda.1 entry adalah 1 undian.

tinggalkan link entry korang di kotak komen aku untuk aku tengok dan membuat penilaian pengundian.Bagi anda yang join segmen ini akan di address sebagai PENGUNDI

pemenang: blog mereka akan direview oleh aku( itu sahaja lah yang mampu aku buat setakat ini)

TAGS
RELATED POSTS