Blog Pakej Tempahan Edit Blog

Saje Nak Tambah hehe..

on
April 28, 2019

serius order sahaja dilayan..

boleh tinggalkan pesanan di ORDER FORM (lebih digalakkan untuk memudahkan proses pengeditan)

Tunggu reply dari saya dalam tempoh 24jam

pembayaran selesai baru edit blog akan berjalan

pembayaran boleh melalui bank in /topup celcom sahaja

*Harga Design blog personal RM30 (Tetap) namun jika meminta untuk dikurangkan mungkin akan dipertimbangkan mengikut jenis edit

Order akan didahulukan bagi mereka… yang telah membuat bayaran penuh..

Saje nak bagi faham.. maybe korang dah ada design blog sendiri, namun beberapa perkara yang korang tidak pasti nak buat.. so disinilah perkhidmatannya.

contoh: LETAK FOOTER, SIDEBAR, POST TITLE, BACKGROUND, BLOCKQUOTE, CURSOR, **mengikut budi bicara**

  • tempahan header dan footer.

Sekiranya ada gambar sendiri/doodle sendiri atau mempunyai design sendiri..insyaAllah akan aku penuhi mengikut citarasa korang itu.

  • Banner

aku buat mengikut permintaan korang ok?^^

Pembayaran:

  • melalui bank(sangat digalakkan) atau topup 

Hubungi:

  • PM aku di FB jiakreatifelt/tinggalkan pesanan dikotak shoutbox aku(sila tinggalkan link url blog anda,aku untuk reply semula)

Syarat untuk order:

  • serius customer
  • nyatakan kepada saya design pilihan anda, warna, tema blog 
  • lampirkan juga gambar2 yang anda ingin letak dalam header/footer
  • sekiranya ada design sendiri..silakan untuk maklumkan

Berpatutan kah harga ? ada beberapa faktor untuk korang semua maklum:

1.mengedit blog bukanlah suatu perkara yang mudah. Kadang2 sedang edit blog,internet pulak membuat hal (jadi ia adalah perkara pokok..sekiranya tiada internet..tak dapet la den nak mengedit blog)_kos internet

2.memerlukan fokus 100% kerana ia melibatkan koding2. (agak menjulingkan)-kos fokus

3.Idea dan mood perlu ada semasa mengedit blog-kos idea 

4.memenuhi segala kehendak pelanggan –kos upah

jadinya,korang rasa berpatutan tak harga ..seperti yang telah ditetapkan..?^________________^

contoh header buatan tangan aku:

TAGS
RELATED POSTS